en dag

heej, idag har jag varit med min vän frida, hon ska åka till thailand i dag och vara borta tre månader :/
kommer sakna henne, hoppas hon köper nått till mig, ialf. Jag har nyss gått igenom fyra album med gammla minnen, här är två bilder, Snart ska jag på träning efter träninge ska jag vara med agnes, ha det bra, TJAAAOOWWWW.  

   

God morgon! :)

Idag har jag inte hunnit göra så mycket, kl är bara, 10:42. Men igår kväll var jag och amanda och massor med andra ute, Nu sitter jag ialf här och har presis vaknat, och amanda halvsover, vi ses HEJ DÅ!


jag skriver typ aldrig :)

Heeej alla människor  (:
Idag gick jag upp på morgonen som vanligt, sen cyklade jag och skulle möta elin, som som vanligt är 5 minuter försen, VARJE DAG! jag börjar bli lite trött på henne nu :) hah. men det e lungt för att om man kommer försent så skyller jag på att elin försov sig, idag har vi haft SO vi fick reda på proven jag fick 43 av 51, känner mig nöjd, den bästa fick 45,  (:  sen hade vi äntligen Engelska, sen så gympa då träffade jag Sara Jennifer Jannica och Petra, dom skulle jag gympa efter oss, sen åt vi lunch till efterätt fick vi rulltårta med grön grädde :)
Å nu sitter jag här i datarummet med några människor i min klass, efter skolan ska amanda sova hos mig, så
ha det GÖTT ! ;D

hello

heeej, idag gick jag upp kvart över sex, för att vi skulle spela match jag och pappa åkte med jannica marianne och sara, vi förlorade den tyvärr. Efter matchen åkte jag med amanda f till täby C, hon skulle köpa ett par jeans, sen spelade vi en till match. den förlorad vi också :/.
När jag kom hem så chillade jag lite, nu e jag astrött.
Imorgon ska jag till täby och köpa skor, TJA DÅ! :)

RSS 2.0